Wie is Filip?

Welkom op mijn blog!

Als voorstander van Vlaamse onafhankelijkheid en het algemeen welzijn in Sint-Niklaas en Vlaanderen heb ik sinds begin 2011 de stap gezet naar de lokale politiek als bestuurslid bij N-VA Sint-Niklaas. Na een aantal jaren getwijfeld te hebben heb ik dan toch gekozen voor politiek engagement omdat ik mij niet meer kon verzoenen met het spreekwoord “De beste stuurlui staan aan wal!”. Als men ooit een boot van richting wil doen veranderen moet men ooit kunnen sturen en in eerste instantie minstens op de boot zitten. De toekomst van mijn kinderen, Sint-Niklaas en Vlaanderen zijn dan ook mijn grootste drijfveren om op die boot te springen.

Ik ben geboren in Sint-Niklaas in 1978 en samen met Machteld en onze vier kinderen ook woonachtig in onze geliefde ballonstad. Ik ben werkzaam als informaticus en in mijn vrije tijd engageer ik mij in het Wase voetballeven.

Veel plezier met het lezen van mijn mening over de actualiteit en mijn politiek en maatschappelijk engagement.

Elke reactie is meer dan welkom!

Vlaamse groeten,Filip Herman

filip.herman@n-va.be

3 Reacties op Wie is Filip?

  1. frederique zegt:

    mooi initiatief,ik hoop dat je gehoord en verstaan wordt

  2. Jeroen Janssens zegt:

    Veel succes zondag, Filip! Ik heb alvast mijn steentje bijgedragen en een tweehonderdtal folders bedeeld in de Destelwijk, De Meulenaerstraat, Hertjen, Houten Schoen en Damstraat. Hopelijk werpt het zijn vruchten af.

Geef een reactie