DJ for life: Filip voor de Filipijnen

20131212-111732.jpg

In het kader van Music For Life organiseert ngo Bevrijde Wereld i.s.m het Sint-Niklaase Jeugdcentrum Den Eglantier een benefietoptreden voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan die onlangs de Filipijnen trof. Op donderdagavond 19 december spelen ‘Shaun Van Steen (Hush Hush)’, ‘True Cover’ en Gadje Scum gratis ten voordele van de getroffen partners en projectgebieden van ngo Bevrijde Wereld. Na de optredens volgt een fuif met als DJ een paar bekende Sint-Niklazenaren waaronder ook enkele politici. Bevrijde Wereld heeft ook aan N-VA Sint-Niklaas gevraagd om iemand af te vaardigen en die eer valt mij nu te beurt. Omdat de inkomgelden en drankopbrengsten integraal aangewend gaan worden voor de heropbouw van het rampgebied in de Filipijnen, zou ik graag iedereen oproepen om eens langs te komen. Ondersteun mijn eerste ervaring als DJ en samen maken we er een knalfeest van voor het goede doel! Tot dan!

Programma:

20.15 u – 21.00 u Shaun van steen
21.20 u – 22.05 u True Cover
22.40 u – 23.30 u Gadje Scum
23.30 u – DJ Set: Lost Noise
00.00 u – DJ Set Filip Herman

Overzicht:

20131212-233747.jpg
True Cover is een jonge en enthousiaste groep uit Boechout, Hove en Borsbeek. Nona (drums), Margit (zang), Jo (guitar), Nick (guitar) en Sacco (guitar) brengen de beste rockmuziek uit binnen- en buitenland.

20131212-234216.jpg
Shaun Van Steen kent iedereen wel van zijn bloeiende carrière bij Hush Hush. Hij was direct enthousiast om te spelen op de benefiet en speelt een solosessie.

20131212-234222.jpg
Gadje Scum omschrijft zichzelf als snijdende gitaren en scheurende blazers, jankende dubsirenes en pompende bassen. Gedragen op subs die gevaarlijk zijn voor het hart, met beats die je benen onderuit halen, en een mengelmoes van drum ‘n’ bass, dub, gypsy, reggae, circus, 8bit, balkan en veel meer, loodst deze live-electronica band de oude tradities het digitale tijdperk binnen. Een wervelende live-show met MC, driekoppige blazerssectie, een half-robot, half-gitarist, en een old-school dubveteraan doet elk feest openbarsten!

Kaarten zijn zowel aan de kassa als op voorhand te krijgen via wouter.semey@bevrijdewereld.be maar zijn ook te koop in Jeugdcentrum De Eglantier.

Prijs tickets: €5
Deuren: 19:45h

Jeugdcentrum Den Eglantier
Apostelstraat 13
9100 Sint-Niklaas

Over Filip

Filip Herman - 36 jaar - Informaticus - OCMW raadslid - Bestuurslid N-VA Sint-Niklaas - Vader van 4 prachtkinderen
Dit bericht is geplaatst in Varia. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.