OCMW raadslid

“Ik zweer de verplichtingen van mijn mandaat trouw na te komen.”

Met deze woorden kreeg ik op maandag 7 januari 2013 het mandaat van OCMW raadslid in Sint-Niklaas. Samen met N-VA collega’s Geertje Afschrift, Bernd Van Besauw en Raf Praet ga ik voor een socialer Sint-Niklaas via een duurzaam en eigentijds bestuur. Momenteel zijn we met de coalitiepartner een visietekst aan het voorbereiden die de krachtlijnen voor het OCMW beleid moet uitzetten.

Na een algemene inleiding, veel lees- en studeerwerk en het ontvangen van een iPad om de papierberg terug te dringen, was het gisteravond tijd om met de andere raadsleden eens kennis te maken met het OCMW personeel op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. De raadsleden werden hartelijk ontvangen en voorgesteld aan het personeel. Na vele babbels met vele vriendelijke mensen voelde ik me al meteen thuis en groeide de goesting om er stevig in te vliegen enorm. Sommigen kloegen bepaalde zaken aan, anderen gaven suggesties, nog anderen kwamen gewoon naar het naamkaartje kijken om zo een vlugge babbel te starten. Alles meer dan geslaagd dus…

Ik hoop de belangen van deze mensen zo correct mogelijk te kunnen behartigen met evenveel aandacht als voor de OCMW-cliënten zelf.

Binnenkort meer…

20130112-224548.jpg

Over Filip

Filip Herman - 36 jaar - Informaticus - OCMW raadslid - Bestuurslid N-VA Sint-Niklaas - Vader van 4 prachtkinderen
Dit bericht is geplaatst in N-VA, OCMW. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.