De N-VA Sint-Niklaas is er klaar voor!

Met stevige ambitie maar ook met de nodige realiteitszin neemt de N-VA deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. De N-VA heeft een goed uitgewerkt programma, dat steunt op vijf speerpunten. Op www.dekrachtvanverandering.nu vindt u meer toelichting bij die vijf speerpunten.

De N-VA belooft geen gouden bergen maar geeft een duidelijk antwoord op de concrete problemen, uitdagingen en kansen waarmee Sint-Niklaas geconfronteerd wordt.
Een enthousiaste ploeg van 41 kandidaten uit Sint-Niklaas, Belsele, Nieuwkerken en Sinaai belichaamt het N-VA-programma. Stuk voor stuk gaat het om gemotiveerde, bekwame en sociaal geëngageerde mensen, die in hun beroeps- en vrijetijdsbezigheden al bewezen hebben wat ze in hun mars hebben.

Sinds haar oprichting in 2001, is de N-VA een factor van betekenis in de gemeenteraad. Van 2001 tot 2006 voerde zij hard maar hoffelijk oppositie. Vanaf 2007 kon zij met één verkozene in de meerderheid een aantal eigen punten doordrukken. De kiezer zal bepalen welk gewicht de N-VA in de toekomst in de schaal zal werpen.

De N-VA Sint-Niklaas en haar 41 kandidaten zijn er klaar voor! Met uw stem en uw steun worden zij de komende zes jaren ‘de kracht van verandering’ in de nieuwe gemeenteraad!

Over Filip

Filip Herman - 36 jaar - Informaticus - OCMW raadslid - Bestuurslid N-VA Sint-Niklaas - Vader van 4 prachtkinderen
Dit bericht is geplaatst in N-VA, Verkiezingen 2012. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.